Bij Fokker staan huisdieren altijd centraal

5 Dingen over Fokker


Niet voor niets zijn we al 40 jaar een vertrouwde leverancier voor veel baasjes, cattery’s en hondenfokkers. Maar hoe zorgen we er eigenlijk voor dat jouw viervoeter lekker in zijn vacht zit? En waar letten we op bij het selecteren van onze ingrediënten? 

In deze blog vertellen we je 5 handige weetjes over Fokker. 

Wist je dat...?

Fokker een eigen voedingslijn heeft.
Soms zit je met je handen in het haar als het gaat over de voeding van je huisdier. Zeker als je hond of kat speciale aandacht nodig heeft. Voor alle vragen rondom het voeren van honden en katten, kun je terecht bij de voedingsadvieslijn van Fokker. Via +31 (0)40 7820208 krijg je direct een voedingsdeskundige aan de telefoon die je alles vertelt over de samenstelling, ingrediënten en eigenschappen van het voer van Fokker.

De voedingsadvieslijn is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 en 16.30 uur.

Wist je dat… Fokker haar ingrediënten verantwoord uitkiest?
Het welzijn van jouw huisdier is voor Fokker heel belangrijk. Maar dat niet alleen. Ook bij de herkomst van het voer speelt dierenwelzijn voor ons een grote rol. Daarom halen we onze ingrediënten alleen bij verantwoorde en milieubewuste landbouwbedrijven die in Europa gevestigd zijn. Zowel de veeteelt als de akkerbouw worden regelmatig gecontroleerd. Qua voedingsbronnen die we verwerken in het voer, geven we altijd de voorkeur aan hoogwaardige eiwit- en vetbronnen van dierlijke afkomst. Die bevatten namelijk alle voedingsstoffen die je hond of kat nodig heeft.

Wiste je dat...?

Fokker de kwaliteit van de brokken continu controleert?
Natuurlijk moet je altijd op de kwaliteit van ons voer kunnen vertrouwen voor je huisdier. Daarom bewaken we onze kwaliteit en processen continu. Dat doen we door grondstoffen voor onze brokken al bij de ingang te controleren en het productieproces voortdurend te monitoren. Van iedere productie worden meerdere monsters getrokken die worden bewaard en steekproefsgewijs worden gecontroleerd. Daarnaast voeren we laboratoriumonderzoeken uit om de samenstelling van onze voeding te optimaliseren en testen we regelmatig de verteerbaarheid, smakelijkheid en meer bij honden en katten in ons proefpanel. Zo zorgen we ervoor dat ons voer in de smaak blijft vallen bij dieren én baasjes.

Wist je dat… Goede voorlichting voor Fokker heel belangrijk is?
Fokker vindt het niet alleen leuk om over dierenvoeding te praten, maar vooral ook heel belangrijk. Daarom houden wij je via verschillende kanalen op de hoogte.
Bijvoorbeeld via onze actieve community op:

Facebook
Instagram

Maar ook met onze nieuwsbrief ‘Leesvoer’. Die staat boordevol informatie over huisdieren. Hoe zorg je voor een veilige en prettige leefomgeving? En waar moet je op letten bij je voerkeuze? Tot slot geven we trainingen over voeding bij honden- en kattenverenigingen. Zo helpen we baasjes om het beste te doen voor hun dier.

Dog Sensi-Fit
Dog Sensi-Fit

High premium hondenvoeding voor volwassen honden op basis van lam en rijst. Bijzonder geschikt voor gevoelige honden.

Bekijk product
Wist je dat...?

Fokker veel evenementen op het gebied van honden en katten steunt?
Bij Fokker zetten we onze huisdieren graag in het zonnetje. Daarom sponsoren we zo’n 100 evenementen per jaar. Denk aan hondenshows, kattententoonstellingen, wedstrijden voor liefhebbers en puppydagen. Daarnaast sponsoren we Roderick Glastra, de tweevoudig wereldkampioen in de sledehondensport. Tot slot ondersteunen we asielen en opvangcentra door ons voer aan hen te doneren. Alle honden en katten verdienen immers het beste.

40 jaar ervaring met honden en katten
Vakkennis en goede voorlichting zijn belangrijk bij Fokker. Alleen door zelf precies te weten wat honden en katten nodig hebben, kunnen we jouw viervoeter de allerbeste voeding geven. Fokker produceert al 40 jaar eerlijke producten waarbij je waar krijgt voor je geld. Samen met goede voorlichting en een actieve community, zorgen we ervoor dat jouw huisdieren hun beste leven.

Cat Steri-Fit Skin & Coat
Cat Steri-Fit Skin & Coat

Voeding voor volwassen katten die gesteriliseerd zijn en een extra impuls voor huid- en vacht nodig hebben.

Bekijk product
  • Deel deze pagina
Aanbevolen producten
Cat Nutri-Fit
Cat Nutri-Fit

Een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. Met hoogwaardige ingrediënten.

Bekijk product
Bekijk product
Dog Nutri-Fit L
Dog Nutri-Fit L

High premium hondenvoeding voor volwassen honden van grote tot zeer grote rassen met een gewicht van 30 tot 80 kg.

Bekijk product
Bekijk product
Dog Nutri-Fit M
Dog Nutri-Fit M

High premium hondenvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 tot 30 kg.

Bekijk product
Bekijk product
Dog Nutri-Fit S
Dog Nutri-Fit S

High premium hondenvoeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gewicht tot 10 kg.

Bekijk product
Bekijk product
Honger naar meer?
Meld je aan voor meer leesvoer

Je aanmelden is akkoord gaan met onze voorwaarden.