Friends for life

Een goede samenwerking met kennels en catteries is voor Fokker van groot belang. Als basis voor een gezond leven is het belangrijk om honden en katten, in het bijzonder pups en kittens, te voorzien van kwalitatief hoogwaardige voer en brokken. Fokker werkt daarom graag samen met afnemers die kiezen voor een goede verzorging van hun honden of katten

Ik wil samenwerken en gebruik maken van extra voordelen
De allerbeste ingrediënten

Fokker is samengesteld door voedingsdeskundigen én door de mensen uit de praktijk. Met als doel het creëren van de meest optimale voeding voor de hond in elke fase van zijn leven. Daarom bevatten de brokken van Fokker uitsluitend de allerbeste ingrediënten.

Profiteer van extra voordelen

Bent u een geregistreerde kennel of cattery, dan heeft Fokker speciale voordelen. Aan de hand van het door u in te vullen online registratieformulier kunnen wij beoordelen of u daarvoor in aanmerking komt. Wilt u ook profiteren van deze speciale regeling, klik dan op onderstaand knoppen om naar het registratieformulier te gaan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om te zien of we kunnen samen werken.

  • Inkoopregeling
  • Gratis puppy/kittenpacks
  • Uitgebreid assortiment
  • Sponsormogelijkheden 
Schrijf je nu in

Onweerstaanbaar lekker

Verantwoorde herkomst

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit

Recepturen door onderzoek & praktijkervaring

Energiek en fit tot op hoge leeftijd

Aanmelden

Log in of vul onderstaand formulier in en maak gebruik van alle Fokker voordelen, zoals onze inkoopregeling.

Ik heb een:
Kennel Cattery

+
+
+Heb je nog een vraag? We helpen je graag!